^ TOP BACK

Obavijesti

sIRcro2011 - VIII. Susret intervencijskih radiologa Hrvatske sa međunarodnim sudjelovanjem

 

Poštovane kolegice i kolege,

 


Čast mi je obavijestiti Vas ispred upravnog odbora Sekcije za intervencijsku radiologiju Hrvatskog društva radiologa, da će se VIII. Susret intervencijskih radiologa Hrvatske sa međunarodnim sudjelovanjem – sIRcro2011 održati 14. - 17. travnja 2011. na otoku Rabu, u hotelu "Imperial".


Susret će uključivati brojna pozvana domaća i strana predavanja, ali i brojne prikaze interesantnih slučaja putem video i "slideshow" prezentacija, a sa svrhom plodne diskusije auditorija, panelista i moderatora o najprikladnijim intervencijskim postupcima, tehnikama rada, prednostima i razlikama pojedinih vrsta potrošnog materijala u konkretnim prikazanim slučajevima.


Upravni odbor sIRcro, kao i organizacijski odbor sIRcro2011 žele ovakvom organizacijom susreta upoznati, savjetovati i motivirati sve sudionike Susreta, a prvenstveno mlađe intervencijske radiologije i sudionike drugih kliničkih struka, o mogućnostima i prednostima interventnih radioloških postupaka.


Stoga, pozivamo Vas da pratite naše web stranice na www.sircro.org kao i obavijesti na stranicama Društva – www.radiologija.org za daljnje obavijesti i registraciju za Susret koja će se uskoro otvoriti isključivo putem online formulara.Sa poštovanjem,

doc. dr. sc. Vinko Vidjak. dr. med.

Predsjednik sIRcro

 

 

 

DOWNLOAD - PRVA OBAVIJEST